Totalentreprenør og hovedentreprenør i Viborg

Leder du efter en erfaren totalentreprenør eller hovedentreprenør i Viborg? Fredborg A/S arbejder i flere forskellige samarbejdsformer. Valget af samarbejdsform afhænger af dit ønske til egen rolle i byggeriet.
Det er naturligt for os at tage styringen af projektet og den proces, som du skal igennem, før der står en færdig og indflytningsklart bygning.

Fredborg A/S løser opgaver for både store og små erhvervsvirksomheder, boligforeninger og private investorer i både Viborg-området og hele Jylland.

Totalentreprenør

Som totalentreprenør har vi ansvaret for, at økonomi og projekt passer med dine ønsker og budget, og vi hjælper dig godt igennem hele forløbet ved at blive inddraget tidlig i processen.
Vi hjælper med at få alle byggeklodserne til at passe sammen, og vi står for hele koordinering af selve arbejdsfasen.
Vi sørger således for, at det endelige resultat er i høj kvalitet, og at det er noget, som vi er stolte over at kunne vise frem.
Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som hjælper med at opfylde dine behov og ønsker.

Hovedentreprenør

Som hovedentreprenør har vi ansvaret for den praktiske del af selve byggeriet. Vi sørger for at koordinere hele udførelsen, og at byggeprojektet bliver færdigt til den aftalte tid, så du kan tage byggeriet i brug som aftalt.
Som hovedentreprenør tager vi også ansvar for, at kvaliteten af det færdige byggeri er som forventet, og at det holder i mange år. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som hjælper med at opfylde dine behov og ønsker.

 

Kontakt

Kontakt os i dag og book et uforpligtende møde og lad os være din samarbejdspartner til jeres næste byggeri. Vi kan kontaktes på 86 69 60 35 eller info@fredborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os