Erhvervsbyggeri og industribyggeri

Mangler du plads til din virksomhed? Skal kontoret have plads til flere kolleger? Brug for endnu mere lagerplads eller et præsentabelt showroom?

Vi tilbyder erhvervsbyggeri og industribyggeri i høj finish og kvalitet.

Fredborg A/S har mange års erfaring inden for erhvervsbyggeri og industribyggeri samt lager/showroom, produktionshaller og domicilbyggeri.
Vi har også erfaring inden for landbrugsbyggeri som samarbejdspartner til opførelse af staldbyggeri og ridehaller.

Kvalitetsbyggeri

Vores arbejde er altid i højeste kvalitet, og vi leverer kun byggerier vi er stolte af, gennem et godt stykke arbejde. Vi sørger for, at du altid er i centrum, og at dine ønsker bliver opfyldt. Vi er derfor med hele vejen fra de første byggetanker til tegningsudkast, placeringer og myndighedsbehandling til projektering, opførelse og aflevering af et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri.

På alle vores byggerier udfører vi selv jord-, kloak-, beton-, murer- og tømrerarbejde. Det er med til at sikre os, at vi leverer kvalitetsbyggeri og en optimal styring af byggeperioden – hver gang.

Kontakt

Kontakt os i dag og book et uforpligtende møde og lad os være din professionelle samarbejdspartner til jeres næste byggeri. Vi kan kontaktes på 86 69 60 35 eller info@fredborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os