Erhvervsbyggeri og industribyggeri i Viborg

Står du og mangler plads til din virksomhed i Viborg? Skal du have en udvidelse af dit kontor? Mangler du plads på dit lager? Eller står du og har brug for et showroom til at vise dine varer frem? Vi tilbyder erhvervsbyggeri og industribyggeri i god kvalitet.

Fredborg ApS har mange års erfaring inden for erhvervsbyggeri og industribyggeri samt lager/showroom og produktionshaller. Vi har også erfaring inden for landbrugsbyggeri som samarbejdspartner til opførelse af staldbyggeri samt ridehaller.

Kvalitetsbyggeri

Vores arbejde er i høj kvalitet, og vi leverer altid et godt stykke arbejde. Vi sørger for, at du altid er i centrum, og at dine ønsker bliver opfyldt. Vi er derfor med hele vejen fra de første byggetanker til tegningsudkast, placeringer og myndighedsbehandling over til evt. projektering, opførelse og derefter aflevering af et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri, som er klar til brug.

På alle vores byggerier udfører vi selv jord-, kloak-, beton-, murer- og tømrerarbejde. Det er med til at sikre os, at vi leverer kvalitetsbyggeri og en optimal styring af byggeperioden hver gang.

Kontakt

Kontakt os i dag og book et uforpligtende møde og lad os være din professionelle samarbejdspartner til jeres næste byggeri. Vi kan kontaktes på 86 69 60 35 eller info@fredborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os