Bæredygtigt byggeri

Fredborg A/S opfører kvalitetsboliger for boligforeninger og ejendomsudviklere til konkurrencedygtige priser i både træ, mursten samt facadepuds. Alle ydervægge har det tilfælles at bagvægskonstruktionen udføres i træ og derefter afsluttes med gips indvendigt.
Dette er en løsning som giver bedre isolering i ydervæggene og giver en mindre vægtykkelse, sammenlignet med fuldmurede boliger. Dette vil bidrage til, at I ville kunne få flere netto m2 boligareal. Det er også nemmere at lukke byggeriet for vejrlig med en trækonstruktion, hvilket reducerer udtørringsperioden og dermed også byggetiden.

Byggeri med træ bidrager positivt til en bæredygtig udvikling, og den vil vi meget gerne bidrage til hos Fredborg. Vi har stærke kompetencer inden for byggeri med træ, og vi anvender kun FSC certificeret træ.

Fredborg A/S tilbyder forskellige boliger efter dine behov med henblik på den type strukturering og boligtype, som du ønsker.

Kontakt

Kontakt os i dag og book et uforpligtende møde og lad os være din foretrukne samarbejdspartner til jeres næste byggeri. Vi kan kontaktes på 86 69 60 35 eller info@fredborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os